Λεπτομέρειες

Αγγέλλοντες – Ποιήματα και Πεζά

8,00

Γιωργος Ι. Τσιλιγκίρογλου

Επιμέλεια:Γιάννης Αϊμέλογλου, Νίκη Τσιλιγκίρογλου

Σελίδες: 80

14Χ 24εκ.

ISBN: 978-618-5177-06-5

Product Description

Aναμφισβήτητα, όταν τιμά κανείς το γονιό του, κατά βάθος τιμά τον ίδιο εαυτό του. Έτσι και τα παιδιά – σήμερα ώριμα άτομα της καθ΄ημάς κοινωνίας- του Κωνσταντινουπολίτη παράγοντα Γιώργου Τσιλιγκίρογλου είχαν την τόσο ωραία αλλά και συγκινητική πρωτοβουλία,  να φέρουν στη δημοσιότητα,  σε μορφή βιβλίου, 42 χρόνια μετά τον τόσο πρόωρο θάνατο του, τα ποιήματα και τα πεζά κείμενα του πατέρα τους, που είχαν κατά καιρούς πρωτοδημοσιευθεί στην ημερήσια εφημερίδα «Εμπρός» και στο λογοτεχνικό περιοδικό «Πυρσός».
Ένα κομψότατα βιβλιαράκι, με προλογικό σημείωμα του φίλου του Αλέκου Παπαδόπουλου και δύο λόγια της κόρης του Νίκης που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό μας οίκο, επικαιροποιεί στη μνήμη μας  τον αείμνηστο Γιώργο Τσιλιγκίρογλου, γνωστό και ως Γ. Τσιλίγκρα όπως υπέγραφε τα ποιήματα του, έναν άνθρωπο χαρισματικό που γοήτευε κυριολεκτικά όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και ιδίως να συνδεθούν μαζί του.
« Αγγέλλοντες – Ποιήματα και Πεζά » είναι ο τίτλος του και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, αποστέλλεται δε μόνο κατόπι παραγγελίας στον Εκδοτικό Οίκο, όπως κυκλοφορούν συνήθως οι ποιητικές συλλογές.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αγγέλλοντες – Ποιήματα και Πεζά”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *