Λεπτομέρειες

Η Ζωοφιλία των Αγίων

14,00

Σίμων Μοναχός

Σελίδες: 448

Διασταση: 14 Χ 21 εκ.

ISBN: 978-618-80329-6-5

Product Description

Όπου και να κοιτάξει ο άνθρωπος στον θαυμαστό κόσμο των ζώων, μένει κατάπληκτος: από τα μικροσκοπικά έντομα και τις πολύχρωμες πεταλούδες, τις μέλισσες και το εξαίσιο δώρο που μας χαρίζουν, τα ατελείωτα είδη των πουλιών και τα μελωδικά τους κελαηδήματα, την αναρίθμητη ποικιλία των ψαριών, τα τεράστια κήτη, μέχρι τις πολυϊστορημένες κοινωνίες των θηλαστικών, μικρών, μεγάλων ήμερων και αγρίων. Μας συγκινούν όμως πολύ και τα «αισθήματά» τους, ανάλογα και με την δική μας ευαισθησία: η στοργή των μητέρων που θηλάζουν, προστατεύουν και διδάσκουν τα μικρά τους, η συνεργασία τους και αλληλοβοήθεια τους. Ιδιαίτερα, όμως μας συγκινεί η αγάπη τους προς εμάς. Χιλιάδες βιβλία και ιστορίες έχουν γραφτεί γι ‘ αυτήν την αγάπη και μάλιστα του πιστού φίλου του ανθρώπου, του σκύλου. Αλλά ακόμη και λεοντάρια έχουμε δει να αγκαλιάζουν τους ευεργέτες τους.

Σ’ αυτό το βιβλίο θα θαυμάσετε την «ανταλλαγή» αγάπης Αγίων και ζώων. Επειδή οι Άγιοι έχουν υπερβεί την φθαρτή ανθρώπινη φύση και έχουν γίνει θεοειδείς, μας μεταφέρουν σε ένα τέλειο κόσμο, χαμένο: το πρώτο μετά την Δημιουργία του κόσμου, όπου υπήρχε απόλυτη αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο και όλη την κτίση. Οι Άγιοι είχαν μια αγάπη για τα ζώα ασυγκρίτως μεγαλύτερη απο αυτήν όλων των φιλοζώων. Είχαν την αγάπη του Θεού για τα πλάσματά Του!

Ξεκινήστε ένα ωραίο ταξίδι με την φαντασία και την καρδιά σας διαβάζοντας αληθινές ιστορίες που θα σας εκπλήξουν, θα σας ευχαριστήσουν και θα σας διδάξουν.
Ησύχιος Ιερομόναχος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η Ζωοφιλία των Αγίων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *