Σχετικά με εμάς

Η εταιρία «Επτάλοφος ΑΒΕΕ» δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1965 ως μετεξέλιξη προηγούμενης παρεμφερούς πολυσύνθετης δραστηριότητας των ιδρυτών της, στην Κωνσταντινούπολη, τις προηγούμενες δεκαετίες.

Στις πέντε δεκαετίες της δραστηριοποίησής της στον Ελλαδικό χώρο, η «Επτάλοφος ΑΒΕΕ» έχει πραγματοποιήσει την έκδοση χιλιάδων βιβλίων άλλοτε για λογαριασμό οργανισμών, μεμονωμένων ατόμων ή άλλων εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες όχι μόνον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και άλλοτε, ως αυτόνομος εκδοτικός οίκος.

Από τα πρώτα βήματα της εταιρίας δόθηκε ιδιαίτερη σημασία αφενός, στην παροχή καθετοποιημένων εκδοτικών υπηρεσιών, ακόμα και όταν η προσέγγιση αυτή ήταν άγνωστη στους περισσότερους εκδοτικούς οργανισμούς, και αφετέρου στην πρόσκτηση και χρήση όλων των νεότερων τεχνολογιών.
Η «Επτάλοφος ΑΒΕΕ» ήταν από τις πρώτες εκδοτικές επιχειρήσεις που χρησιμοποίησαν μονοτυπικά συστήματα και στη συνέχεια τη φωτοστοιχειοθεσία. Σήμερα, με δύο διεθνή βραβεία αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις στο ενεργητικό της, διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα συγκροτήματα ηλεκτρονικής επεξεργασίας εικόνων και κειμένων, σε ένα ιδανικό συνδυασμό του χθες, που σημαίνει πείρα, και του σήμερα που κατοπτρίζει την πρόοδο, εφαρμόζουσα με σχολαστικότητα τις προϋποθέσεις του ISO 9001:2008 με το οποίο είναι πιστοποιημένη.

Η «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Α.Β.Ε.Ε» είναι κοντά σας σε όλα τα στάδια της παραγωγής αποδεικνύοντας καθημερινά ότι δεν υπάρχουν θέματα ή προβλήματα που δεν μπορούμε να τα χειριστούμε:

  • Χειριζόμαστε όλες τις διαδικασίες για την έκδοση ISBN ή ISSN και διάθεση αντιτύπων του βιβλίου σας με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και άλλες βιβλιοθήκες.
  • Διαχειριζόμαστε barcodes και παρέχουμε πρόσθετη προβολή των δημοσιεύσεων σας στην ιστοσελίδα μας.
  • Ασυναγώνιστοι οικονομικοί όροι. Χειριζόμαστε την αγορά του καλύτερου χαρτιού για κάθε δημοσίευση στις πιο προσιτές τιμές.
  • Παραδίδουμε τα τελικά προϊόντα οπουδήποτε μας ζητηθεί. Διαχειριζόμαστε και αποστολές σε οποιαδήποτε χώρα ανά τον κόσμο.
  • Έχουμε μια συντονισμένη ειδική υπηρεσία courier για τους πελάτες μας, το χειρισμό τη συλλογή και παράδοση των χειρογράφων, αποδείξεων και των τελικών προϊόντων.
  • Η υπηρεσία εκτυπώσεων μας, μας επιτρέπει να εκδίδουμε οποιοδήποτε βιβλίο σε οποιαδήποτε ποσότητα από ένα αντίγραφο μέχρι και εκατομμύρια.

Η πολύπλευρη εμπειρία της ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΑΒΕΕ εγγυείται ότι αν δεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, κανένας άλλος δεν μπορεί. Ρωτήστε τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες.